ERC del Vendrell demana la dimissió de la portaveu de C’s M. Luz Ramírez

El motiu que indica ERC és per haver demanat una subvenció municipal i haver-li concedit quan ja era regidora electe

0
548

Durant una roda de premsa el passat dijous dia 21 d’octubre, ERC del Vendrell va demanar la dimissió de la portaveu i regidora de Ciutadans, M. Luz Ramírez. Els motius que expliquen tant el president d’ERC Jaume Vallés com Lluís Navarrete, és que M. Luz Ramírez va demanar una subvenció per a nous autònoms quan ja era regidora i li van concedir quan, segons ERC del Vendrell, ella ja tenia una retribució marcada de 18.500 euros com a regidora. ERC indica que aquestes subvencions, alguns dels requisits per donar-li la subvenció és que no tingués cap retribució i que no hagués estat donada d’alta com autònoma anteriorment al 2015.

Segons apunta Lluís Navarrete, tampoc entenen que al seu propi perfil de LinkedIn, ja consta que M. Luz Ramírez que el 2014 ja exercia com a psicoterapeuta i es pregunten si, abans de demanar la sol·licitud treballava en negre o ja estava donada d’alta d’autònoms i han sol·licitat l’expedient a l’ajuntament del Vendrell.

Per la seva banda M. Luz Ramírez, en declaracions a RTV El Vendrell, ha posat el cas en mans dels seus advocats. També indica que ella no té cap sou o nòmina de l’ajuntament ni cotitza a la Seguretat Social, sinó que només té una indemnització per assistències igual que qualsevol regidor de l’oposició. Pel que fa als 18.500 euros anuals dels quals parla ERC, explica que és mentida, ja que la seva retribució el 2016 va ser de 7.073 euros i el que porta aquest any 2017 és de 7.760 euros i que això es pot comprovar a les declaracions d’hisenda. M. Luz Ramírez creu que es tracta d’una notícia mediàtica i s’ho pren com “un atac personal”.

En declaracions a La Ciutat del Baix Penedès, M. Luz Ramírez ha explicat que, davant les acusacions i que ningú pugui sospitar que hagi pogut actuar d’una manera fraudulenta malgrat i tenir tots els papers en regla, el dilluns ingressarà la subvenció íntegra rebuda de 895€ renunciant a allò que li van atorgar.

FER UN COMENTARI