Endavant Sant Jaume i ERC pacten per governar el municipi

Els dos primers anys de la legislatura l’alcaldia correspondrà a Joan Ignasi López Vila d’Esquerra Republicana i durant els dos darrers anys l’alcaldia correspondrà a Marc Palau Morgades d’Endavant Sant Jaume

0
336
Imatge dels regidors d'Endavant Sant Jaume i ERC Sant Jaume. Foto: Cedida
Circ Raluy Legacy 728×90

Endavant Sant Jaume i Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Jaume dels Domenys, després de diverses reunions, han arribat a l’acord d’un pacte de govern per a la legislatura 2019-2023 al municipi de Sant Jaume.
Aquest acord, a banda de definir el marc programàtic comú i la configuració de les regidories, estableix que els dos primers anys de la legislatura l’alcaldia correspondrà a Joan Ignasi López Vila d’Esquerra Republicana i durant els dos darrers anys l’alcaldia correspondrà a Marc Palau Morgades d’Endavant Sant Jaume.

Els dos primers anys de legislatura en les que Joan Ignasi López serà l’alcalde penjaran d’ell les regidories de governació, seguretat ciutadana i serveis socials, mentre que Marc Palau portarà les regidories de nuclis, urbanisme i habitatge. Quan es faci el canvi al cap de dos anys, s’invertiran aquestes regidories.

Pel que fa a la resta de regidories durant els quatre anys de mandat, Endavant Sant Jaume portarà ensenyament, festes, joventut, gestió de serveis d’aigua, clavegueram i electricitat, turisme, sanitat i esports, i ERC Sant Jaume portarà hisenda, cultura, gent gran, medi ambient i servei de recollida de residus, promoció econòmica, formació i ocupació i indústria, agricultura i ramaderia.

Els regidors d’Endavant Sant Jaume que entren al consistori són Marc Palau, Maria Dolors Miquel i Josep Maria Rubio i d’ERC Sant Jaume dels Domenys entren al consistori Joan Ignasi López, Marta Ventura i Xavier Urgell.
El ple d’investidura d’aquest dissabte 15 de juny portarà doncs un canvi al govern de l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys, ja que les dues forces sumen els sis regidors de la majoria absoluta.

FER UN COMENTARI