Carme Martínez (ERC Cunit) es reuneix amb el director dels Serveis Territorials d’Educació

En aquesta reunió de treball, Carme Martínez ha exposat els diferents problemes educatius que pateix el municipi

0
682

El passat dimecres dia 12 de setembre la candidata d’ERC de Cunit Carme Martínez i altres membres de l’executiva local van tenir una reunió de treball amb el director dels Serveis Territorials d’Educació de Tarragona el senyor Jean Marc Segarra.
A la reunió li van plantejar els seus neguits per les diferents necessitats del municipi de Cunit i en finalitzar la reunió el director dels Serveis Territorials es va comprometre a:

– Treballar perquè es facin efectives les millores d’obres que resten pendents a les instal·lacions educatives de Cunit.

– Reconduir la situació en què es troben les famílies nouvingudes a Cunit per tal que tant elles com les diferents escoles tinguin la informació necessària per ser adscrites als centres més adients a les seves necessitats. Això implicaria crear un servei d’acollida municipal o una Oficina Municipal d’Educació (OME).

– Iniciar un procés d’anàlisi per detectar les necessitats que tenen les escoles del municipi derivat de l’augment d’alumnes a les aules i treballar conjuntament amb la participació i complicitat de la comunitat escolar per tal de planificar a mitjà termini les diferents solucions tant materials com humanes.

– El Sr. Segarra va expressar que altres millores com l’increment de recursos humans ( Aula d’Acollida, Treballadora d’Integració Social, vetlladores…) resten pendents de l’aprovació dels pròxims pressupostos del 2019-2020 (ja que els d’enguany estan prorrogats), entenent la necessitat d’augmentar aquestes dotacions.

– Així mateix va reconèixer l’esforç que l’Ajuntament de Cunit ha realitzat darrerament amb inversions com l’Escola d’Adults, la cobertura de la pista poliesportiva o el projecte de patis oberts de l’escola Pompeu Fabra.

– També va manifestar que l’actual govern de la Generalitat té entre altres dels seus objectius enfortir els Plans Educatius d’Entorn tant en l’àmbit de poble/ciutat com de comarca o vegueria.

– Per últim els hi va manifestar el seu desig de visitar l’Ajuntament, l’IES i les diferents escoles de Cunit pròximament.

Aquesta reunió de treball es tracta de la primera de moltes altres previstes durant els pròxims mesos.

FER UN COMENTARI