Carles Martin d’ERC, es presenta com l’alcaldable per Calafell

El candidat vol que l'ajuntament de Calafell tingui les portes obertes i les parets de vidre

Imatge de Carles Martin durant la presentació. (Cedida)

El passat dissabte 6 d’abril a les 18.30 hores al Centre Cívic Cinema Iris, va tenir lloc l’acte de presentació de Carles Martin, alcaldable d’ERC Calafell per les municipals d’enguany i al qual van assistir més de 150 persones.

L’acte va ser presentat per Toni Sisternas, regidor d’ERC de Sant Sadurní d’Anoia, el qual va presentar a Carles Martin i posteriorment al Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies.

Carles Martin en un discurs molt emotiu va explicar les raons per les quals vol guanyar les eleccions, així com la necessitat de treballar pel municipi i pels calafellencs i calafellenques. Martin entoma aquest repte amb molta il·lusió, emoció, però sobretot amb gran responsabilitat i un dels seus principals objectius és per un ajuntament amb “les portes obertes i les parets de vidre, un ajuntament transparent i obert a tota la ciutadania”.
La llista, que és paritària i transversal estan treballant per un programa on els eixos principals siguin la cultura, mobilitat, jovent, ensenyament, comerç, afers socials i l’esport, així com la necessitat de treballar en un hotel d’entitats i treballar per totes i cadascuna d’elles.

Martin també va explicar que “des d’Esquerra Republicana de Catalunya no volem promeses sinó propostes i no amaguem les nostres sigles” i va remarcar “la necessitat de fer una regeneració al partit on no hi hagi deutes polítics ni emocionals”.
En la roda de premsa que va tenir lloc el passat 2 d’abril, Carles Martin també va explicar que no faran de crossa de ningú ni donaran cap xec en blanc. Pel que fa a possibles pactes, té molt clar que amb dos partits no arribaria a cap acord però sí que es podria arribar a fer un front sobiranista o un front d’esquerres i que no tancaran la porta a ningú.