Aquest diumenge els socialistes del Baix Penedès donaran suport a Pedro Sánchez a Cunit

La plataforma "Baix Penedès amb Pedro" organitza aquest diumenge 14 de maig un acte a Cunit que espera congregar bona part de la militància i dels simpatitzants de la comarca

0
1068

El diumenge 21 de maig es celebren les primàries del PSOE on s’escollirà el/la Primer/a Secretari/ària de la formació. Un procés on gairebé 190.000 militants hi podran exercir el seu dret a vot.

Per aquest motiu, la plataforma “Baix Penedès amb Pedro” creada recentment en suport al candidat Pedro Sánchez, organitza aquest diumenge 14 de maig un acte a Cunit que espera congregar bona part de la militància i dels simpatitzants de la comarca.

L’acte s’iniciarà a les 13h a la Rambla del Prat i tindrà els parlaments de la cunitenca Arantzazu Longares, i dels dos diputats al Parlament de Catalunya, Rosa Maria Ibarra i Carles Castillo. Posteriorment es celebrarà una butifarrada a preus populars al mateix lloc de l’acte.

La Plataforma fa una crida a l’assistència de l’acte de diumenge, i vol expressar l’importància de votar a Pedro Sánchez el proper dia 21 per donar un gir cap a l’esquerra al partit, ja ho que consideren imprescindible per combatre les polítiques de dretes que estem patint els últims anys a Catalunya i a Espanya.

FER UN COMENTARI