XTA donarà fibra òptica a les urbanitzacions de la Bisbal aquesta primavera

La Junta de Govern local ha aprovat el pla de desplegament de fibra òptica que ha presentat l’empresa Xarxa de Telecomunicacions Alternatives SL

0
677

Els barris de la Bisbal del Penedès tindran fibra òptica aquesta primavera. La Junta de Govern local ha aprovat el pla de desplegament de fibra òptica que ha presentat l’empresa Xarxa de Telecomunicacions Alternatives SL (XTA) que suposa la segona fase de l’estesa de la fibra òptica al municipi. Així, les llars de la Miralba, el Priorat de la Bisbal, Can Gordei, l’Esplai, la Masieta, Santa Cristina i el Papagai podran disposar de fibra òptica en els propers mesos.

L’alcaldessa Agnès Ferré ha explicat que “la fibra òptica és un servei necessari per als nostres veïns i, per aquest motiu, des de l’equip de govern hem treballat per poder instal·lar fibra òptica a tot el municipi”.

A principis de l’any 2018 l’Ajuntament va aprovar el pla de desplegament de la fibra òptica al nucli de la Bisbal del Penedès, presentat per l’empresa Adamo i l’estiu de 2018 es va iniciar l’activació de la Fibra Òptica als primers habitatges del nucli de la Bisbal. Ara l’Ajuntament compleix el seu compromís de tirar endavant la segona fase, ja que segons ha explicat l’alcaldessa “estar connectat, avui en dia, és imprescindible per treballar des de casa i també per l’oci, ja que per exemple, moltes persones utilitzen internet per jugar a videojocs o veure pel·lícules i sèries per internet”. Agnès Ferré ha explicat que la segona fase “inclou l’estesa de fibra òptica a la Miralba, el Priorat de la Bisbal, Can Gordei, l’Esplai, la Masieta, el Papagai i Santa Cristina però el petit nucli de l’Ortigós queda fora d’aquesta estesa, segons ens ha explicat l’empresa instal·ladora. No obstant això, s’hi oferirà connexió a través de wifi”.

Per obtenir informació sobre el servei i la segona fase d’instal·lació de fibra òptica al municipi cal que us adreceu a XTA. Podeu trobar una oficina mòbil de l’empresa, cada divendres, a la plaça de l’Església. També podeu contactar-los a través del seu web: https://xta.cat/internet-fibra-optica, al correu electrònic info@xta.cat o al telèfon 93 8975200 (de dilluns a divendres de 09:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h).

FER UN COMENTARI