S’obren les inscripcions pel VI Trail l’Arboç que es celebrarà el 8 de setembre

Els inscrits fins el 8 d’agost tindran un preu especial

Cartell (Font: Aj. Arboç)

Aquest divendres s’obren les inscripcions per a la participació al VI Trail l’Arboç que es celebrarà a la Vila el proper 8 de setembre. Constarà de tres modalitats diferents: el Trail exprés de 13 Quilòmetres i 213 metres de desnivell positiu, el Trail llarg de 26 quilòmetres i 670 metres de desnivell positiu i una caminada que comparteix el mateix recorregut del trail exprés.

Els preus inicials de l’inscripció són 10€ per la Caminada i trail exprés i 12€ pel trail llarg. A partir del 9 d’agost i fins el 29 d’agost els preus del trail seran: 12€ la caminada i el trail exprés i 14€ el trail llarg. Del 30 d’agost al 5 de setembre la caminada es manté a 12€, el trail exprés 14€, i el trail Llarg 16€.

Aquest any com a novetat s’ofereix la possibilitat de fer l’inscripció conjunta del Trail l’Arboç del 8 de setembre i la cursa/marxa 5K contra el càncer del 6 d’octubre a un preu promocional de 20€, es faci el trail curt o llarg. Aquest preu promocional es mantindrà fins el 25 d’agost i a més seran obsequiats amb un buf de regal.

Podeu fer les inscripcions on-line a través de la web:

http://www.athleticevents.net/cursa/cursa-i-caminada-trail-de-l-arboc-308

Aquesta cursa està organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç conjuntament amb el Club esportiu l’Arboç.