L’Arboç escalfa motors amb la Diada castellera de Pre Festa Major

Serà aquest diumenge amb els Xicots de Vilafranca i els Minyons de l'Arboç, a partir de les 12:00h al Carrer Major davant de l’Ajuntament

Imatge d’un castell de la colla dels Minyons. Foto: Aj. de l’Arboç

El quart diumenge d’agost s’acosta i l’Arboç comença a preparar-se per la Festa Major. Amb aquesta idea, aquest proper diumenge 18 d’agost a partir de les 12h del migdia es celebrarà la Diada castellera de Pre Festa Major amb els Xicots de Vilafranca i la colla local dels Minyons de l’Arboç. La voluntat de la colla local, a part de gaudir d’una bona diada conjuntament amb els Xicots, és de convocar el major nombre possible de camises i que serveixi com un assaig general de la colla de cara a la gran Diada castellera del diumenge 25 d’agost a la vila.

Com ja és habitual, la diada de la Festa Major de l’Arboç comptarà amb la participació de les Colles Vella dels Xiquets de Valls, Jove dels Xiquets de Tarragona, els Castellers de Vilafranca i la colla local dels Minyons de l’Arboç.

L’Ajuntament anima els veïns i veïnes a gaudir i participar de tots els actes i festes amb responsabilitat de totes i tots i de forma igualitària i segura.