Un detingut a Torredembarra per un delicte de violència en l’àmbit de la llar

Els fets es van produir quan es va rebre una trucada del 112 informant que en un habitatge del carrer del Xiprés de la població hi havia una forta discussió

0
433
Policia Local de Torredembarra. Foto: cedida

El passat 1 de gener, sobre les 12.11 h, efectius de la Policia Local de Torredembarra van detenir un veí d’Altafulla per un presumpte delicte de violència en l’àmbit de la llar.

Els fets es van produir quan es va rebre una trucada del 112 informant que en un habitatge del carrer del Xiprés de la població hi havia una forta discussió.

Al desplaçar-se la patrulla al lloc indicat van poder comprovar que dins de l’habitatge hi havia signes evident d’una forta discussió i que l’estat d’alteració de l’home era molt elevat, pel que va ser necessària la intervenció de tres dotacions policials.

Pel que fa a la víctima, va ser atesa per una dotació sanitària desplaçada al lloc per la seva valoració i posterior derivació al Centre d’Assistència Primària. El detingut no tenia antecedents policials i la víctima no havia presentat mai cap denúncia. Un cop finalitzades les diligències policials va ser posat a disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de El Vendrell.

FER UN COMENTARI