Vuit parades del mercadet d’artesans de Roda de Berà, denunciades

Es van intervenir 3077 articles de diferents marques amb un valor de 200.000 euros

0
771

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona juntament amb agents de la Policia Local de Roda de Berà, agents de la Guardia Civil i del Cuerpo Nacional de Policia van portar a terme el passat dimecres al vespre un operatiu conjunt amb inspecció de treball en un mercadet d’artesans situat al Passeig Marítim de Roda de Berà.

Aquest dispositiu que es realitza de forma coordinada durant l’estiu té com a finalitats, per una banda evitar la comissió de delictes contra la propietat intel·lectual i industrial i, per altra banda, denunciar les infraccions relatives a ciutadans que es trobin en situació irregular.

El resultat d’aquest operatiu conjunt va ser la intervenció de 3077 articles de diferents marques entre els quals hi havia samarretes, roba interior, ulleres de sol i bosses de mà. Els productes falsificats, que constitueixen un delicte contra la propietat industrial, es van localitzar en vuit parades diferents.

Pel que fa als tècnics d’inspecció de treball van obrir cinc expedients administratius en aplicació de la Llei d’estrangeria a cinc persones.

Els responsables de les vuit parades on es venien els productes falsificats van quedar investigats en diligències policials i van ser citats per a demà dimarts per tal de presentar-se al Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

FER UN COMENTARI