S’obren les inscripcions de la Pedalada Popular del 3 de juny

Tindrà un recorregut de 17,5 Km pels voltants del municipi

0
338

Després de l’èxit de participació de les dues darreres edicions, la Regidoria d’Esport i la Unió Ciclista Torredembarra organitzen el proper diumenge 3 de juny la Pedalada Popular, amb un recorregut de 17,5 Km pels voltants del municipi.

Com en les edicions anteriors, la concentració serà a la Zona Esportiva Municipal a les 9 h, la sortida a les 10 h i l’arribada a la mateixa Zona Esportiva Municipal al voltant de les 12 h. A l’arribada, s’ha previst un aperitiu i un sorteig entre tots els participants.

Les inscripcions es poden realitzar al Pavelló Municipal Sant Jordi, a la Biblioteca Municipal, a la Regidoria de Turisme (La Casona), i als comerços Top Bikes, Ciclos Ibañez i Sports Valls. Les inscripcions són obertes a tot el públic, tot i que des de l’organització es recomana que l’edat mínima de participació sigui de 8 anys ja que es tracta d’un recorregut de més de 17 km. El lliurament de dorsals es realitzarà el dissabte 2 de juny, d’11 h a 12.30 h, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat. Per a qui no l’hagi recollit, també s0’entregarà el mateix dia 3, de 9 a 9.30 h a la Zona Esportiva Municipal.

Enguany, destaca en aquesta edició la participació del torrenc Joan Girol Jasanada, que en el marc de la pedalada presentarà el projecte “500 razones”, una iniciativa solidària per ajudar l’Associació Proyecto Pol, associació sense ànim de lucre per a la col·laboració amb la lluita contra la Hiperglicinemia no cetòstica, condició hereditària en què el cos és incapaç de degradar i de processar alguns dels components de les proteïnes. Projecte Pol és la representació dels 5 casos coneguts d’aquesta malaltia a nivell de tota Espanya.

En aquesta ocasió, Joan Girol es planteja el repte de recórrer els 500 km de distància entre San Sebastià i Torredembarra, el proper 16 de juny. Amb la seva participació a la Pedalada Popular s’espera que aquest projecte sigui un reclam solidari per a tothom que hi vulgui col·laborar.

En aquest espai us podeu descarregar el reglament de l’edició d’aquest any.

FER UN COMENTARI