Roda de Berà gaudirà del Carnaval amb tres rues

Per segon any se celebrarà una rua de platja, dissabte al migdia

0
1002

Queden pocs dies perquè arribi el Carnaval, i Roda de Berà ja ho té tot en marxa per gaudir d’aquesta festa tan esperada.

El programa d’enguany torna a incloure una rua de platja, dissabte al migdia, amb la qual els participants recorreran el Port Esportiu fins arribar al passeig marítim de Costa Daurada. La concentració tindrà lloc a les dotze del migdia, a la plaça Luis del Olmo. En finalitzar, l’Associació de Veïns Costa Daurada-Berà oferirà un vermut a la plaça Sant Jaume per a tots els participants.

La gran rua de Carnaval arribarà el dissabte a la tarda. La concentració, com sempre, serà a l’aparcament de les escoles, a les set de la tarda. Les carrosses i comparses participants recorreran amb les seves coreografies els principals carrers del nucli urbà fins arribar a la plaça de l’Ajuntament on el Rei Carnestoltes llegirà el seu pregó. I a la nit, a partir de les onze, els deejays Enzo Ferrara i Cristian Live portaran la festa al Casino Municipal amb la millor música.

Els més petits tindran el seu moment diumenge, a partir de les cinc de la tarda, amb la rua infantil. A partir de dos quarts de sis de la tarda, recorreran els carrers des de l’avinguda Fèlix Martorell fins arribar al Pavelló Municipal, on els hi espera una festa infantil amb batalla de confeti i xocolatada per a tots els assistents.

Finalment, per acabar amb el curt regnat del rei Carnestoltes, dimecres 14 a la tarda, a partir de dos quarts de sis, tindrà lloc el seu enterrament, a càrrec del Ball de Diables de Roda de Berà. Tot aquell que vulgui podrà vetllar-lo al Patronat Municipal i seguidament se celebrarà un seguici mortuori des de la plaça de la Sardana, per finalitzar amb la lectura del seu testament i la crema del fèretre. A més a més, es convidarà a xocolata desfeta a tot aquell que hi assisteixi a la cita disfressat.

FER UN COMENTARI