Nou curs per als tallers de les regidories d’Acció Social i Gent Gran d’Altafulla

Es tracta d’una desena d’activitats la majoria de les quals començaran a finals de setembre i primers d’octubre. Les inscripcions ja estan obertes

0
459

La regidories d’Acció Social i Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Xavier Rofas, ha iniciat un nou curs dels tallers centrats especialment per a la gent gran, la majoria dels quals donaran el tret de sortida a finals de setembre i primers d’octubre.

Per una banda, s’ha endegat una nova edició del curs d’horticultura ecològica. La iniciativa va a càrrec dels professionals de l’Hort de La Sínia, que són els que s’encarreguen d’apropar als assistents les eines necessàries per introduir-se a l’hort d’autoconsum, una pràctica cada vegada més generalitzada entre la ciutadania. L’activitat donarà el tret de sortida el 5 d’octubre, i es farà tots els divendres d’11 a 13h, fins al desembre.

El passat 3 de setembre, van començar les activitats de salut per a la gent gran, que es fan durant tot l’any al Parc de Salut del carrer Cabana i a l’Aula de Formació Aldara. Les sessions tenen lloc tots els dilluns i dimecres, en tres torns diferents: de 8:30 a 9:30h; de 9:30 a 10:30h, i de 10:30 a 11:30h.

Una altra de les propostes que repeteix és el curs de reeducació postural i fisioteràpia, un treball en grup amb la finalitat d’aconseguir una postura correcta per prevenir. L’activitat es fa els dimarts, de 9 a 11h, i d’11 a 13h, a l’Aula de Formació Aldara. També ho ha fet el taller de benestar emocional i risoteràpia, unes sessions amb un psicòleg, on es parla de situacions personals, amb exercicis i teràpies de grup. Té lloc els dijous, de 9 a 11h, i d’11 a 13h, també a l’Aldara.

I per últim, la regidoria ha reprès el curs d’informàtica, el taller d’entrenament de la memòria i creativitat, el de ball social per la gent gran, el taller d’aromateràpia i cosmètica natural i el de teatre social per a la gent gran, que ha fet durant els darrers anys amb èxit d’assistència, i que començaran els dies 4 i 5 d’octubre. Les persones interessades en participar-hi poden apuntar-se a través del telèfon 977 65 00 08, o mitjançant correu electrònic a mriambau@altafulla.altanet.org.

FER UN COMENTARI