Busquen famílies d’acollida per a infants sahrauís durant l’estiu a Torredembarra

L’Ajuntament treballa per reprendre l’acollida de nens i nenes sahrauís de 10 a 12 anys durant l’estiu al municipi

0
425

L’Ajuntament treballa per reprendre l’acollida de nens i nenes sahrauís de 10 a 12 anys durant l’estiu al municipi, després que l’any passat es va recuperar aquesta iniciativa a la Torre. Per aquets motiu, la Regidoria d’Acció Social i Cooperació col·labora en el projecte Vacances en Pau 2018 junt amb la delegació del Front Polisari a Catalunya i les entitats solidàries catalanes amb el poble sahrauí.

Es tracta d’un projecte on famílies catalanes acullen infants sahrauís dels campaments de refugiats a Tindouf, durant els mesos d’estiu i que fa 21 anys que s’organitza a Catalunya i en el que Torredembarra participa des de fa temps. L’objectiu principal és facilitar que els infants puguin passar un estiu lluny de les dures condicions climatològiques dels campaments de refugiats i conviure amb nens/es catalans que els permetrà conèixer una realitat diferent a la dura realitat quotidiana dels campaments de refugiats on el poble Sahrauí viu exiliat des de fa més de 43 anys.

El regidor d’Acció Social, Lluís Suñé destaca que el projecte facilita l’apropament entre dues cultures, la catalana i la sahrauí i engresca a les famílies interessades a participar en el projecte.

Les persones interessades s’han de dirigir a les oficines de la Regidoria d’Acció Social (c. Muralla, 16)

FER UN COMENTARI