Altafulla rep una subvenció de la Diputació de Tarragona per la Bandera Blava de la seva platja

L'ens supranacional ha donat 1.500 euros al consistori altafullenc

0
693

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha subvencionat amb 1.500 euros l’Ajuntament d’Altafulla per l’obtenció un any més de la Bandera Blava per la seva platja. Aquesta subvenció forma part d’un paquet d’ajudes econòmiques de l’ens supramunicipal adreçat a diferents ajuntaments i patronats de turisme per a programes concrets i activitats de promoció turística destinades als municipis turístics amb disposició de platges.

Que la platja d’Altafulla tingui Bandera Blava certifica la qualitat de les seves aigües, tranquil·les i transparents, així com la dels seus serveis. Disposa de senyalització, facilitats d’accés per a persones amb mobilitat reduïda, socorrisme i salvament, dutxes, lloguer de gandules, zona d’aparcament i una extensa oferta de restaurants. D’altra banda, les aigües són molt preuades pels amants del submarinisme, gràcies als pocs corrents que presenta el fons marí.

També en l’àmbit del foment del turisme, la Diputació ha atorgat al consistori altafullenc una segona subvenció per import de 2.510,15 €, destinats en aquest cas a sufragar les despeses per a activitats de promoció turística on-line.

FER UN COMENTARI