Proposen una taula entre Govern, policia i veïns per trobar una solució a les denúncies amb el bar NOSE de Torredembarra

Toni Cruz (Cs) a José García (Regidor de Governació del PSC): "tothom te dret a la presumpció d'innocència però es de responsabilitat política apartar-se de les seves funcions quan un càrrec públic està sent investigat per la justícia"

0
900

El portaveu municipal de Ciutadans (Cs), Toni Cruz, ha proposat “una taula rodona que acosti les posicions del Govern Municipal, la Policia Local i els veïns”, després que el l’Ajuntament hagi emes dos comunicats on es confirmen els problemes amb les ordenances reguladores de les terrasses i els horaris, i on es desmenteix la suposada prevaricació i interès en les sancions administratives al propietari del local NOSE. Tanmateix, Cruz demana a l’alcalde, Eduard Rovira (ERC), una explicació “coherent” davant l’aparició duna gravadora que podria contenir arxius sobre presumptes irregularitats, prevaricació i tràfic d’influències en la tramitació de multes per part del regidor de governació, José García, segons ha informat el Diari Digital La República.

En relació a les declaracions de l’alcalde sobre ‘un entorn fosc i organitzat que pretén erosionar el govern’, Cruz li ha demanat “responsabilitat” i “deixar de tirar pilotes fora davant un govern municipal caracteritzat per l’escàndol i la polèmica”. En quest sentit, ha lamentat “el nou possible cas de corrupció, el cas de la gravadora de la policia de José García”, i ha recordat que “es tracta d’un més a afegir a una llarga llista: el cas Solivelles, el cas Jordi Soler, el cas Lluís Suñé…”.

Per això, el portaveu de la formació taronja ha considerat que “novament, l’alcalde de Torredembarra està demostrant la seva incapacitat per liderar el govern municipal”. “Cal més capacitat de diàleg i mà dreta, i no amargar-se per acabar el mandat a costa del que sigui”, ha puntualitzat Cruz.

Finalment, davant les acusacions de prevaricació i tràfic d’influencies al membre regidor de Governació, José García (PSC), Toni Cruz li ha recordat que “tothom te dret a la presumpció d’innocència però es de responsabilitat política apartar-se de les seves funcions fins que es resolgui el cas”.

FER UN COMENTARI