ERC Torredembarra presenta la seva llista per a les municipals del 26M

0
488

L’actual alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha proposat a l’assemblea local d’ERC que els 4 primers llocs per a les eleccions municipals del 26 de maig els ocupin els actuals regidors republicans. Eduard Rovira opta a la reelecció com alcalde acompanyat de Núria Batet en segona posició, Josep Mª Guasch com a número 3 i de Raúl García com a número 4.

L’esforç de retornar la normalitat al consistori torrenc sota el lideratge dels republicans ha permès que Eduard Rovira sigui el primer alcalde que compleix amb el seu mandat en aquest segle XXI. Segons Rovira “el projecte republicà per Torredembarra té encara molt de recorregut”. Aquesta primera etapa de govern ha servit per retornar l’estabilitat i la confiança en la gestió municipal, molt deteriorada després dels darrers escàndols judicials.
Eduard Rovira destaca que el govern de coalició liderat per Esquerra ha basat el seu èxit a acabar amb les guerres de capelletes entre regidories que havien caracteritzat el dia a dia a la casa gran dels torrencs i torrenques en els darrers mandats. Tot i les pressions externes a causa de situacions personals i també en clau nacional, l’estructura de regidories interrelacionades ha permès que tots els regidors de govern coneguessin què s’estava fent en tot moment. Un govern que ha compartit els malentesos i els mèrits. Un govern basat en la generositat i l’interès comú.

Esquerra Torredembarra, ha desvetllat també els números 5 i 6 de la llista per a les eleccions municipals del mes de maig. En el número 5 repetirà Maria Gual que ja havia format part de la llista republicana l’any 2015. Al número 6 s’incorpora al projecte Marina Riudeubas.

Maria Gual, mestra a l’escola L’Antina està molt vinculada al teixit cultural torrenc i treballa activament per l’escola pública des de diferents vessants. D’altra banda, Marina Riudeubas és graduada en Anglès i màster en Protocol, Relacions Institucionals i organització estratègica d’esdeveniment. Es dedica professionalment al sector del turisme.

FER UN COMENTARI