Ja es poden prereservar places de lloguer del pàrquing dels Filadors

Les tarifes encara no han estat definitivament fixades, els preus mensuals seran d’uns 38 euros (IVA inclòs)

0
627
L’Ajuntament de Torredembarra està treballant en la reobertura de l’aparcament soterrani del carrer dels Filadors i es preveu que es produeixi aquest estiu. El regidor de Governació, José García, ha explicat que a hores d’ara està pràcticament tancada la redacció del reglament d’ús que s’ha d’aprovar per plenari i que el pressupost del 2018 inclou una inversió de 18.000 € per adaptar la maquinària existent a l’aparcament, el qual s’automatitzarà i es controlarà amb un sistema no presencial a través de la Policia Local.
Com que es preveu que es destinin unes places d’aparcament a lloguer i unes altres a rotació, el regidor de Governació fa una crida a la població interessada a disposar d’una plaça de l’aparcament de lloguer perquè es dirigeixin a l’Ajuntament i presentin una instància mostrant el seu interès, en qualitat de prereserva, especificant si és per a turisme o per a moto.
Tot i que les tarifes encara no han estat definitivament fixades, els preus mensuals seran d’uns 38 euros (IVA inclòs) per als cotxes i de 20 € (IVA inclòs) per a les motos. Es preveu que es pugui contractar per un mínim de quatre mesos i un màxim de 12, prorrogables anualment.
Una vegada aprovat el Reglament d’ús de l’aparcament es coneixeran totes les dades sobre el seu funcionament i ja es podrà iniciar el procés formal de reserves.

FER UN COMENTARI