Altafulla es constitueix com a Comitè Organitzador de la Copa del Món de Paratriatló i la Copa d’Europa en elit

La trobada amb les federacions catalana i espanyola i Tarragona 2018 ha servit també per tractar aspectes operatius de la prova test de cara al Jocs Mediterranis

0
826

L’Ajuntament d’Altafulla s’ha constituït oficialment aquest migdia com a Comitè Organitzador de la Copa del Món de Paratriatló i la Copa d’Europa en elit que es disputarà el proper 2 de juliol al municipi. La trobada ha comptat amb l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; el director de competicions de la Federació Espanyola de Triatló (FETRI), Jorge García; el conseller delegat de Tarragona 2018, Javier Villamayor; el vicepresident de la FETRI, Jesús Andreu; el vicepresident de la Federació Catalana de Triatló, Àngel Viñeta; el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez, i el director de la prova de triatló a Altafulla, Guillermo Alonso. Han excusat la seva representació la Diputació de Tarragona i el Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, que també formen part de l’organització.

La trobada amb les federacions catalana i espanyola i Tarragona 2018 ha servit també per tractar aspectes operatius de la prova que es disputarà el proper 2 de juliol sobre la Copa del Món de Paratriatló i la Copa d’Europa en Elit a la seu d’Altafulla, i que servirà com a prova test per a la fita del 2018. L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha destacat la rellevància de l’organització de la Copa del Món de Paratriatló per una “qüestió tècnica”, emulant les dificultats que pot tenir i traslladant-les a la fita dels Jocs Mediterranis de l’any vinent “per tal de millorar-les i celebrar els millors jocs que podíem tenir”.

Cal recordar que Altafulla va gaudir el passat 17 de juliol d’una gran festa del triatló en una localitat bolcada totalment amb l’esport. En el seu camí cap a convertir-se en seu del triatló dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, Altafulla va rebre una jornada plena del millor triatló nacional i internacional i ho feia en la Copa d’Europa per primera vegada.

Un dia complet que començava amb la disputa de les proves open, per a continuació albergar la cinquena i última prova classificatòria per al Campionat d’Espanya de Triatló en categoria elit. En una intensa jornada, al migdia arrencava la disputa d’una nova ronda de la Copa d’Europa de Triatló ETU, al mateix temps que el Campionat Mediterrani. Títols en joc que deixaven un gran bagatge per al triatló català i espanyol, que va certificar el bon moment que travessa aquest esport. Un esdeveniment inoblidable que continua la via d’un municipi que presenta una òptima organització, que se supera any rere any.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Altafulla ha rebut per al desenvolupament d’aquest esdeveniment esportiu, de caràcter internacional, un total de 9.000 euros en subvencions; 6.000 provinents de la Diputació de Tarragona, i 3.000 més del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

FER UN COMENTARI