La zona blava de Roses s’activa el proper 15 de juny

El servei tarifat durarà fins al 30 de setembre i el seu preu es manté en 1€/hora en horari de 10 a 20 h

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Com en anys anteriors, les zones tarifades es mantenen en 3 àrees: tram de l’avinguda de Rhode entre el carrer Lluís Companys i l’Av. Jaume (zona 1); Jaume I, plaça Frederic Rahola i part de l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat (zona 2); i l’aparcament del mercat municipal cobert (zona 3). El servei tarifat durarà fins al 30 de setembre i el seu preu es manté en 1€/hora en horari de 10 a 20 h.

Pel que fa als horaris de funcionament, la zona 1 manté l’horari de pagament de 10 a 20 h, tots els dies de la setmana. La zona 2 compta amb una franja horària gratuïta durant els migdies, de 13.30 a 16 h, mentre que els diumenges i festius també és d’estacionament lliure durant tot el dia. Per la seva banda, la zona 3 és gratuïta tots els dies de la setmana de 13.30 a 16 h.

Un any més, el servei posa a disposició dels usuaris l’aplicació ‘Easypark’, que facilita el pagament des del mòbil, abonant de forma ràpida i còmoda l’import pel temps exacte d’estacionament.

Cal recordar també que els propietaris de vehicles donats d’alta Roses i al corrent de pagament de l’impost de circulació, disposen d’una hora d’estacionament gratuït diària en el pàrquing de Ports de la Generalitat, al front del mar, entre l’1 de maig i el 30 d’octubre, gratuïtat que fora d’aquest període s’amplia a 3 hores durant el dia i la totalitat de la nit.