Visites a la casa de la família dels Dalí a la Casa Mas Roger a Figueres

Avatar photo

La casa també va allotjar el poeta Federico Garcia Lorca  i al cineasta Luís Buñuel en les seves estades a Figueres

A partir del dissabte, 1 d’abril, s’inicien les visites guiades a la casa de la família dels Dalí, la Casa Mas Roger, de la plaça de la Palmera de Figueres, on el pintor va passar la seva etapa de joventut i adolescència, ampliant així l’oferta turística de la ciutat.

 

Aquesta iniciativa té com a objectiu poder mostrar el patrimoni de l’edifici Modernista, dissenyat per l’arquitecte Josep Azemar i, per altra banda, conèixer les estances del domicili familiar dels Dalí (entre els anys 1912 i 1929) situada a la segona planta (dormitoris, cuina, menjador, el safareig i el terrat des d’on es va inspirar per a la creació de moltes de les seves obres). La casa també va allotjar el poeta Federico Garcia Lorca  i al cineasta Luís Buñuel en les seves estades a Figueres. Es va fer una prova pilot la tardor passada i va ser un èxit de públic.

 

Les visites s’iniciaran el dissabte 1 d’abril a les 11 del matí. El preu és de 15 euros la tarifa general, 10 euros la tarifa reduïda (d’11 a 17 anys, estudiants majors de 18 anys, Carnet Jove, jubilats, persones amb carnet de discapacitat, de família nombrosa i de família monoparental) i gratuït fins a 10 anys.

 

També s’han programat visites pel dilluns 1 de maig (festiu), el dissabte 13 de maig, el dissabte 3 de juny i el diumenge 25 de juny, i s’allargaran tot l’any. Les persones que s’hi vulguin escriure poden fer-ho a través d’aquest enllaç.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Banyoles celebra el Tech Day BNY

Notícia següent

Parets aprova la Declaració de Montcada i Reixac sobre espais naturals urbans, sostenibles i resilients

Notícies relacionades