Figueres rep la visita de periodistes especialitzats en gastronomia

Periodistes especialitzats en gastronomia han vingut avui a Figueres interessats a conèixer les rutes enogastronòmiques. Es tracta d’un PressTrip engegat pel Club d’Enogastronomia, del Patronat de Turisme Costa Brava, amb cinc mitjans nacionals.

Ahir van visitar la ciutat de Girona i avui, Figueres per conèixer l’oferta enogastronòmica de les dues ciutats.

L’objectiu, promocionar el concepte d’escapada gastronòmica d’un cap de setmana o
d’uns dies a la nostra ciutat i als voltants.

Han realitzat la ruta que va del Motel fins a l’Hotel Duran, fent una parada a Torre Galatea per fer un tast de vins, una ruta que posa en valor un dels trets identificatius de les rutes enosgastronòmiques: la tradició de la cuina empordanesa, partint de l’època que Figueres va ser la revolució de la cuina catalana, i també posant en valor els productes de mercats de quilòmetre 0.