VÍDEO: L’espectacular moment de l’explosió amb menors ferits a Girona

Un experiment científic va sortir malament

Diversos usuaris a les xarxes socials han publicat el vídeo de l’explosió a la Casa de la Cultura de Girona, on va resultar ferides 18 persones, molts d’ells menors d’edat. El divulgador científic Dani Jiménez, responsable de l’activitat a la Casa de la Cultura de Girona, ha lamentat el que va succeir aquest divendres a la tarda i ha assegurat que investigaran els fets.

A través el seu compte de Twitter ha desitjat una “ràpida recuperació de les persones ferides”. “En els més de 20 anys que realitzem experiments en públic per divulgar la ciència mai s’ha produït cap mena d’incident”, ha afirmat.

“El nostre equip treballa amb les màximes mesures de seguretat, la nostra màxima prioritat ha estat, és i serà sempre la seguretat tant del públic com de l’equip de professionals que formem part de CreaCiència, empresa de divulgació científica”, ha continuat el divulgador científic.

A més, assegura que investigaran els fets i s’ha posat a disposició tant “de les autoritats per esclarir els fets” com dels “ferits i les seves famílies per qualsevol cosa que puguin necessitar”.