‘Una marató d’experiències’, la nova campanya de Visit Empordanet

  La nova campanya turística, sota el nom de ‘Una marató d’experiències’, vol reforçar la riquesa del territori dels municipis implicats

  La Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret s’uneixen de nou per sumar i fer conèixer un Empordanet que es pot recórrer a través de les experiències que ofereix la seva gent. Aquest matí s’ha presentat la nova campanya de Visit Empordanet ‘Una marató d’experiències’ en una roda de premsa a la plaça del rebot de Corçà amb la presència de l’alcalde de la Bisbal, Enric Marquès; l’alcalde de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Dani Encinas; l’alcalde de Corçà, Raül Yruela; la regidora de Turisme de Forallac, Marta Chicot; el primer tinent d’alcalde d’Ullastret, Santi Saló; la tècnica de Visit Empordanet, Anna Sàbat; i Gaetan Chapel, artesà picapedrer de Visit Empordanet que ha culminat l’acte amb una demostració i una pedra esculpida amb el logotip de Visit Empordanet.

  La nova campanya turística, sota el nom de ‘Una marató d’experiències’, vol reforçar la riquesa del territori dels municipis implicats, on convergeixen tradició, passió i paisatge. En aquest sentit, una quarantena d’establiments adherits, entre allotjaments, restaurants, empreses i entitats que ofereixen múltiples activitats de descoberta del territori: tallers de ceràmica, visites a obradors, tasts de productes km 0, activitats i excursions de la mà de la gent que hi viu.

  La campanya compta amb la col·laboració del teixit empresarial de la zona i vol ser un reflex del compromís amb un model de turisme responsable, que generi respecte entre els turistes i la població local i que, alhora, contribueixi a la conservació i difusió del patrimoni natural i cultural. És per això que ‘Una marató d’experiències’ proposa activitats que permeten als visitants descobrir el paisatge, els pobles, la gastronomia i els oficis artesans del nostre territori compartint moments privilegiats amb la seva població local, una marató d’experiències al Visit Empordanet.

  Un tret de sortida amb un cap de setmana farcit d’activitats

  Aquest any, per l’inici de campanya, el cap de setmana del 14 i 15 de maig, les empreses d’activitat adherides al Visit Empordanet oferiran totes les seves activitats: més d’una vintena propostes programades i 5 visites guiades (una per municipi). Serà un cap de setmana que marcarà el tret de sortida a una marató d’experiències per poder recórrer el territori coneixent-lo de la mà de la seva gent. Totes les experiències programades es poden consultar a l’agenda de Visit Empordanet (www.visitempordanet.com).