Una família trafica amb drogues a Santa Coloma de Farners

El clan estava format per dos homes i una dona d'entre 26 i 65 anys

Els Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Farners (Girona) han detingut a tres membres d’una família, dos homes i una dona d’entre 26 i 65 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

La Unitat de Recerca de Santa Coloma de Farners va tenir coneixement al gener que una casa del carrer Barcelona de la població podria ser un punt de venda de substàncies, ha informat el cos en un comunicat aquest dilluns.

Amb la col·laboració de la Policia Local, es va iniciar una recerca i, una vegada obtinguts els indicis necessaris, es va demanar una autorització judicial per a accedir a la casa.

L’entrada i perquisició a la casa es va executar el divendres 4 de març per la Unitat d’Investigació de Santa Coloma de Farners i el Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona.

Es van registrar totes les estances i es van localitzar cabdells de marihuana i cocaïna dosades en embolcalls per a la seva venda al detall, bàscules de precisió, una centrifugadora, anotacions manuscrites i 530 euros en efectiu.

Els detinguts, van passar a la disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners el dia 5 de març, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.