fbpx

Una discoteca de Girona, entre les millors del món

Avatar photo

Dotze discoteques catalanes han estat incloses en el llistat de la International Nightlife Association’s, que recull els millors locals d’oci de tot el món. De fet, Espanya és el país amb més locals en aquesta llista, amb 27, gairebé un terç del total. I d’aquestes, gairebé la meitat, 12, estan ubicades a Catalunya, que és la regió amb més representació al llistat.

Pel que fa a Catalunya, fins a 12 locals s’han aconseguit “colar” en aquest llistat de referència pel que fa a l’oci nocturn. Totes les províncies tenen representació a la llista, tot i que Barcelona, amb nou locals, és la demarcació amb més discoteques. La resta de províncies tenen una discoteca cadascuna.

 

La millor discoteca de Girona

La millor discoteca de Girona, segons aquest llistat, és a la posició número 48, i per tant, entra al Top 50 de les millors discoteques de tot el món. Es tracta de la Disco Tropics, ubicada a Lloret de Mar, que escala des de la seva última posició, la 74, consolidant-se com un referent del sector al país.

Inaugurada ara fa més de 50 anys, l’any 1970, a l’avinguda Just Marlés de la localitat, s’ha convertit en un destí de referència per a l’oci nocturn de la Costa Brava, i no només per als locals, sinó també per als milions de visitants que visiten la zona cada any, especialment durant l’estiu.

 

Les millors discoteques de Catalunya

A banda de Disco Tropics, a Catalunya hi ha 11 discoteques més que han entrat al llistat dels millors locals d’oci nocturn del món. Barcelona és la província amb més locals, 9, i aconsegueix entrar al Top 5 de la mà de Shôko Barcelona, que es queda al 5è lloc.

La segueixen la discoteca Opium, al setè lloc; Bling Bling, al 15è; Sutton, al 20è, la Sala Apolo/Nitsa Club, al 39è; la Sala Razzmatazz, al 59è; Pachà Barcelona, al 79è, Input High Fidelity Dance Club, al 85è; i Carpe Diem Lounge Club, al 97è.

La discoteca Biloba de Lleida també ha entrat al llistat, concretament al lloc 81; mentre que Tropical, ubicada a Salou, és l’única discoteca de Tarragona a la llista, concretament a la posició 90.

 

Les millors discoteques d’Espanya

Malgrat que Catalunya és la zona d’Espanya amb més nombre de discoteques al llistat dels ‘Millors Clubs del Món’, les illes Balears destaquen especialment per la seva importància. De fet, Hï Ibiza és la millor discoteca del món i ocupa la primera posició.

Ushuaïa, una altra de les més reconegudes d’Eivissa, també entra al Top 3 i es queda al tercer lloc del llistat; mentre que DC-10, des del vuitè lloc; i Pacha Ibiza, des del desè, coronen Eivissa amb quatre discoteques entre les 10 millors del món.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Detenen una dona com a presumpta autora d’una mort violenta a Sant Adrià de Besòs

Notícia següent

Detingudes 3 persones a Deltebre vinculades amb cultiu i plantació de marihuana

Notícies relacionades