Divendres, 19 d'abril de 2024
És notícia

Un musical i un llibre per posar fi a l’Any Jaumet a Sant Hilari

Avatar photo

Divendres, Pilarín Bayés visitarà Sant Hilari per presentar el llibre La petita història d’en Jaumet

Sant Hilari està a les acaballes de l’Any Jaumet, que començava el 4 de març del 2021 per commemorar els cent-cinquanta anys de Jaume Traveria i Riera. Els dies 11 i 12 de febrer, Pilarín Bayés i Veus Alegres protagonitzaran actes d’homenatge a aquest hilarienc il·lustre conegut popularment com a Jaumet del Flabiol.

Divendres, a les 7 de la tarda a la Sala Noble, tindrà lloc la presentació del llibre La petita història d’en Jaumet. Hi participarà la il·lustradora Pilarín Bayés, l’autor del text Raimon Artís i l’alcalde Joan Ramon Veciana. I l’endemà la coral Veus Alegres oferirà el musical Jaumet, la joguina de Sant Hilari. L’obra es va estrenar el 2014 i el Teatre Catalunya tornarà a ser escenari d’aquesta representació dirigida per Jaume Fàbregas.

El llibre ja es pot comprar a partir d’avui a Can Rovira i les entrades pel musical es poden adquirir presencialment a Can Rovira i per Internet a través del web entrades.santhilari.cat.

L’Any Jaumet donava el tret de sortida l’any passat just després de fer una recerca sobre la data que va néixer, ja que hi havia controvèrsia sobre el dia exacte. Buscant informació a arxius de diferents municipis es va trobar el certificat de defunció de l’Arxiu Municipal de Sant Hilari que acreditava que va néixer el 4 de març del 1871 i el certificat de bateig de l’Arxiu Parroquial que ho confirma.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de Reus adjudica per 490.000 euros la millora del pont del barri Gaudí

Notícia següent

L’Spiderman de Tarragona s’enfila al mercat

Notícies relacionades