Un centenar de joves participen als cursos i tallers del CAR Jove de Roses

Els cursos i tallers programats pel CAR Jove de Roses per a la nova temporada han comptat amb un gran èxit participació.

La gran acceptació de les propostes ha fet que tallers com els de ping-pong, cuina, influencer zone o costura, hagin esgotat places, mentre que la resta estan a punt d’assolir el ple. Cada curs compta amb un aforament de 10 participants i està adreçat a joves d’entre 12 i 29 anys. En la present programació s’ofereixen els cursos i tallers de dansa, cuina juvenil, còmic i manga, streaming i edició de vídeos, manualitats, anglès per viatjar, costura i disseny, ping-pong, grafit i bellesa. Totes les activitats són gratuïtes.

Verònica Medina, regidora de Joventut, assenyala que “des de l’àrea de Joventut continuem treballant en benefici dels nostres joves. Volem que tothom hi participi i s’ho passi bé, per això mateix hem fet una gran aposta pel que fa a la varietat de les activitats i que totes siguin gratuïtes per a fomentar la participació i la igualtat d’oportunitats”.

Aquesta programació se suma a les activitats formatives, d’assessorament i lúdiques que el
centre realitza de manera continuada, com és el cas dels cursos de monitor/a de lleure infantil i juvenil, el servei d’orientació psicològica, el reforç escolar per a estudiants d’ESO, el Punt d’Informació Juvenil (sexualitat, salut, viatges, estudis, voluntariat, feina…), o els espais Aula d’Estudi, Buc d’Assaig i Ludoteca, on passar una bona estona en companyia de joves que comparteixen les mateixes inquietuds.