Tres ferits, un greu, en un accident a les obres a l’Espai Gironès de Salt

Els treballadors estarien formigonant l'encofrat d'una nova construcció, quan un pilar ha cedit i ha provocat l'accident

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La caiguda d’una bastida en unes obres a l’Espai Gironès a Salt (Gironès) ha deixat tres treballadors ferits. Segons informen els Bombers de la Generalitat, l’accident s’ha produït quan passaven pocs minuts de les onze del matí.

Els treballadors estarien formigonant l’encofrat d’una nova construcció, quan un pilar ha cedit i ha provocat l’accident. Un home hauria pogut sortir pel seu compte i els altres dos, segons els Bombers, han requerit assistència del cos per poder ser alliberats de la ferralla. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat els treballadors ferits a l’hospital Trueta de Girona, un ferit de gravetat i els altres dos en estat menys greu.

Els Bombers han activat nou dotacions terrestres el SEM cinc unitats terrestres i un helicòpter medicalitzat. Els Mossos d’Esquadra també han treballat al lloc dels fets, amb efectius de seguretat ciutadana i d’investigació, i han posat els fets en coneixement del departament d’Empresa i Treball, així com patrulles de la Policia Local. Les obres s’estaven fent fora del centre comercial i l’activitat no ha quedat afectada.

El SEM ha traslladat els tres ferits a l’hospital Trueta de Girona; en un primer moment un en estat greu i els dos en estat menys greu. Després de rebre assistència mèdica, els tres treballadors s’han quedat en observació al centre hospitalari i el seu estat és lleu.