Tres detinguts al robar en una casa de Figueres i intentar violar la cuidadora

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes per robar en un domicili de Figueres (Girona), on vivien una dona gran i la seva cuidadora, a qui un dels arrestats va intentar agredir sexualment.

La policia ha explicat en un comunicat aquest dilluns que els van detenir dijous passat, i el robatori va ser el dimarts anterior, el 12 de maig.

Els detinguts tenen 18, 20 i 22 anys i van quedar denunciats per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació; el de 20 anys, a més, va ser denunciat per un presumpte delicte contra la llibertat sexual.

Van entrar en el domicili del carrer Concòrdia de Figueres el 12 de maig, quan l’anciana i la dona que la cuida dormien, i van intimidar la treballadora amb una navalla i una arma de foc.

Es van dur uns 1.500 euros en efectiu i dos mòbils: mentre un dels sospitosos registrava l’habitatge, un altre es va quedar vigilant a la cuidadora a la seva habitació i va intentar agredir-la sexualment.

Dos dels detinguts tenen antecedents i tots van passar a disposició judicial divendres, quan el titular de jutjat de guàrdia de Figueres va decretar la seva llibertat amb càrrecs.