Treballadors dels Museus Dalí “compartiran les seves “mirades” amb diverses xerrades

La iniciativa s'inclourà a la visita de forma gratuïta el mes de juny amb 21 presentacions breus

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Foto de família amb alguns dels treballadors que participen en el cicle de xerrades, aquest 18 de maig del 2021. Imatge cedida per l'ACN
Salvador Dalí volia que cada visitant tingués la seva pròpia experiència quan visités els seus museus. Sota aquesta premissa, treballadors dels tres espais (Teatre Museu Dalí, Portlligat i Púbol) han ideat un cicle de 21 xerrades que es faran durant el mes de juny i que busquen “compartir” amb els espectadors la seva “mirada” sobre diferents peces de l’obra del geni empordanès. La iniciativa ‘Tot mirant els Museus Dalí’, que s’inclourà de forma gratuïta a la visita, va sorgir durant tancament dels museus per les restriccions. La cap de comunicació de la Fundació, Imma Parada, ha explicat això va suposar per als empleats perdre el contacte amb el públic però també amb una obra que han vist i viscut, en molts casos, durant anys.
“Ens agrada també la idea de fer de cadena de transmissió perquè ens sentim una mica testimonis d’una cadena oral que volem perpetrar”, assegura.