Tot a punt a Blanes per la Costa Brava Stage Run 2021

    A Blanes ja està tot a punt perquè demà divendres comenci la ‘Costa Brava Stage Run 2021’, que sortirà des del Passeig de Mar en direcció nord per finalitzar el recorregut a Portbou el diumenge. És una cursa per etapes travessant camins de muntanya, organitzada per BiFree Sports amb el suport de diverses institucions, entre elles l’Ajuntament de Blanes.

    La prova es fa en tres etapes, la primera de les quals comença a Blanes, mentre que la darrera finalitza precisament on acaba la Costa Brava, a Portbou. És un recorregut per tota la Costa Brava, de punta a punta, que s’encetarà divendres vinent i es tancarà el diumenge, 17 d’octubre. Hi ha dos nivells de dificultat a triar en funció de les condicions i estat físic de cadascú: una possibilitat és recórrer 85 km (CBSR85K) i l’altra –pels corredors i corredores més agosarades- de 125 km (CBSR125K).

    La primera etapa de divendres, que cobreix la distància Blanes-Tossa de Mar compta amb el mateix recorregut de 23 km en les dues modalitats. Dissabte, la segona etapa és de 32 km (CBSR85K) entre Aiguablava i l’Escala, i de 53 km (CBSR125K) entre Palamós i l’Escala. Finalment, la darrera etapa del diumenge, cobreix una distància de 30 km entre Cadaqués i Portbou (CBSR85K) i de 50 km entre Roses i Portbou (CBSR125K).