Tossa de Mar es prepara per acollir la 5a Megalítica

En els darrers quilòmetres, es podrà gaudir dels camins amb penya-segats de la Costa Brava més autèntica

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La 5a Megalítica Tossa, organitzada per La Sansi i Club Fondistes Tossa, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tossa i la Diputació de Girona, tindrà lloc el 15 d’octubre.

Per a un total de 600 inscrits/es, les 3 distàncies a recórrer seran de 5 km (150 metres positius), 10 km (263 metres positius) i Mitja Marató 21 km (800 metres positius).

Un recorregut per diferents indrets emblemàtics de la ciutat: Terra Negra, Vall de Roc i un “ventall de dòlmens i Menhires” de l’època Megalítica, fent que ens enamorem dels paisatges més espectaculars de muntanya que només es poden trobar al massís d’Ardenya – Cadiretes.

Una part del recorregut serà tècnic però accessible per a tots els participants. En els darrers quilòmetres, es podrà gaudir dels camins amb penya-segats de la Costa Brava més autèntica, per acabar a Tossa, al mateix punt de la sortida.

Durant el recorregut hi haurà diferents avituallaments tant líquids com sòlids, a més dels situats a la sortida i meta, per poder reposar forces. La sortida serà a les 9:00 h.

Dins dels serveis gratuïts que tindran els participants amb el preu de la inscripció, podran gaudir de fira del corredor, entrenaments previs, oferta hotelera, dorsal amb nom, dutxes, guarda-roba, més de 2.000 fotografies, massatgistes, gran bossa del corredor, samarreta tècnica Luanvi, estudi plantar, medalla commemorativa, punts d’animació, massatgistes, vídeos de sortida i arribada, gran sorteig, juntament amb sorpreses i serveis per gaudir d’un bon cap de setmana.