Tornen a haver-hi pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes

Han ingressat dues persones després d’uns dies amb cap cas, i a l’Hospital de Calella n’hi ha cinc

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació ha tornat a canviar. Actualment hi ha un total de 7 persones ingressades, 2 més que en el darrer recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sense haver-n’hi cap.

Després que en l’últim recompte havia destacat la notícia que a l’Hospital Comarcal de Blanes s’havien donat d’alta els tres darrers pacients COVID, ara cal apuntar que torna a haver-hi pacients positius en aquest centre sanitari. Sumen un total de 2 pacients ingressats durant els darrers dies. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella continua havent-hi 5 persones ingressades. Respecte l’anterior comunicat, en aquest centre hospitalari s’ha registrat un nou ingrés i una alta.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 65 persones ingressades per COVID, 5 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 75.311 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.139 persones, 4 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat, i segueix a la zona alta. Ara és de 100, quan en l’anterior comunicat era de 119. A Blanes en canvi ha augmentat, i torna a estar a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 126, i en canvi en la darrera actualització era de 47.