fbpx
Divendres, 23 de febrer de 2024
És notícia

El tió del Mercat d’Olot regalarà premis per valor de 2000€

Avatar photo

Un any més, l’Associació de Placers del Mercat d’Olot engega la campanya “Aquest  Nadal, el tió t’omple el sarró”. Seguint la línia de la passada edició, aquest 2023 se  sortejaran 8 premis de 250 euros cada un entre els clients que comprin a qualsevol  parada del Mercat d’Olot del 4 de desembre fins al 4 de gener de 2024. En total, els  placers regalaran 2000 € en vals de compra.  

Amb cada compra de productes s’entregarà una butlleta que caldrà omplir i dipositar a  qualsevol de les urnes que es trobaran a les entrades de la Plaça Mercat. Els premis  estaran desglossats en vals per bescanviar a les parades del Mercat d’Olot. En concret,  es disposarà d’un val per valor de 100 €, un altre de 50 €, tres vals de 20 € i quatre vals  per valor de 10 €.  

El sorteig es durà a terme el pròxim divendres 5 de gener de 2024 a les 12 h davant del  Mercat d’Olot, a la Plaça Hospital, 3 i es contactarà amb els afortunats o les afortunades  per telèfon. Les persones premiades disposaran de tres mesos des de la realització del  sorteig per bescanviar els vals de regal.  

L’horari del Mercat d’Olot és de dilluns a divendres de 8 a 19 h i dissabtes de 8 a 15 h.  A part, recordar que es pot comprar en línia a través del portal web del Mercat. Per més  informació es pot contactar amb l’Associació de Placers del Mercat d’Olot a través del  seu correu electrònic [email protected]. Podeu consultar tota la informació i les  bases de la campanya ‘Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró’ al web del Mercat d’Olot.  

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Constantí ofereix un acte de reconeixement a les entitats i el voluntariat

Notícia següent

DA + Acció + SDP + Independents promourà pisos de suport per a la gent gran a Escaldes

Notícies relacionades