Suu, El Pot Petit i Irene Mas & Marc Serra, a les Festes d’Agost de Banyoles

Les entrades per als tres concerts es posaran a la venda demà dijous a les 12 del migdia a través del web de Cultura Banyoles

L’Ajuntament de Banyoles ha avançat avui els quatre únics concerts de pagament que hi haurà en el marc de les Festes d’Agost. Es tracta de Suu, El Pot Petit i Irene Mas amb Marc Serra.

Les entrades per aquests tres concerts es posaran a la venda demà dijous 22 de juliol a les 12 del migdia al web de Cultura Banyoles i se sumaran al que Joana Serrat farà al Club Natació Banyoles.

Suu, una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat, actuarà a Banyoles el divendres 13 d’agost a 2/4 d’11 de la nit a l’estadi Miquel Coromina i Morató. Després de triomfar amb el primer disc Natural, pel que va guanyar el premi Enderrock a millor artista revelació i a través de les xarxes socials, Suu portarà a Banyoles el seu nou disc Ventura, produït pel músic Carlos Sadness, i ha esdevingut cançó de l’estiu de TV3. El pop festiu de Suu que a vegades abraça el reggae, l’ska i el calypso, evoluciona en aquest treball cap a noves dimensions.

El dissabte 14 d’agost a 2/4 de 7 de la tarda serà el torn d’El Pot Petit, que portaran a l’estadi Miquel Coromina i Morató el seu nou repertori amb la gira ‘Vull cantar i vull ballar’, tota una declaració d’intencions del que ara gairebé no es pot fer: cantar i ballar, encara que sigui amb mascareta, amb el cul a la cadira i amb distàncies. En Pau i la Jana cantant i ballant aniran retrobant el seus amics.

Els concerts de Suu i El Pot Petit tindran un preu d’entrada popular de 3 € i tots els ingressos es destinaran a activitats de la Festa Major.

I el mateix dissabte, en aquest cas a les 8 del vespre i al Claustre del Monestir, la soprano Irene Mas i el pianista banyolí Marc Serra oferiran un recital de lied. L’eix central del programa serà el cicle “fiançailles pour rire” de Francis Poulenc, una obra exigent que destaca per la seva originalitat, riquesa tímbrica i sofisticació harmònica. El concert es completarà amb un bloc dedicat a Franz Schubert, gran referència i essència del món del lied, i a Eduard Toldrà.

Les entrades per aquests tres concerts es posaran a la venda demà dijous 22 de juliol a partir de les 12 del migdia a través del web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat).
Les Festes d’Agost de Banyoles se celebraran del 12 al 16 d’agost en diferents espais de la ciutat. La resta de la programació es presentarà properament.