S’obren les inscripcions pels programes de formació i inserció de Palafrugell

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Institut Baix Empordà ha obert les preinscripcions als programes de Formació i Inserció. Les sol·licituds es poden fer a través del web de l’Institut fins aquest divendres 21 de maig. Aquesta formació està dirigida a joves entre 16 i 21 anys que no hagin aprovat l’ESO, amb l’objectiu que aprenguin una professió.

Els cursos disponibles són 4 PTT especialitzats en Auxiliar en vivers i jardins, Auxiliar en serralleria i construccions metàl·liques, Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració.

Aquests programes estan organitzats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Palafrugell, Palamós i Calonge i Sant Antoni. La seva durada és d’un curs acadèmic, de setembre a juny, i proporcionen un certificat professional de nivell 1 que permet treballar com a auxiliar, a més de donar accés a un cicle formatiu de grau mitjà o a cursar el GESO a les Escoles d’Adults.

Trobareu tota la informació sobre els cursos i les preincripcions a http://insbaixemporda.cat/secretaria/pfi-fiap/pfi-fiap/