Torna l’Onco Market de roba i complements de 2a mà a Blanes

Tota la recaptació anirà destinada a la Fundació Oncolliga Blanes, que treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts i malaltes de càncer, així com la dels seus familiars

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El cap de setmana que ve Blanes acollirà per segona edició consecutiva una experiència que l’any passat, quan va ser novetat, ja va comptar amb un gran èxit de públic. Es tracta de l’Onco Market Blanes, un mercat de venda de roba i complements de segona mà a canvi dels donatius que vulgui fer qui hi participi.

 

L’experiència es tornarà a allotjar al mateix indret: la terrassa coberta per una carpa del Restaurant El Celler Sant Antoni del Passeig Pau Casals, cedida expressament per a l’ocasió pels seus propietaris. Igual que el 2021, està organitzat per les voluntàries de la Fundació Oncolliga Blanes, i tindrà lloc dissabte durant tot el dia, i diumenge durant el matí.

 

Més concretament, dissabte l’activitat començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 9 de la nit, mentre que l’endemà diumenge serà des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia.

 

Tota la recaptació que es pugui fer a través de la roba i complements anirà destinada íntegrament a la Fundació Oncolliga Blanes, que treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts i malaltes de càncer, així com la dels seus familiars.

 

L’experiència de l’any passat, en què es va fer per primera vegada, va resultar ser tot un èxit, ja que van ser moltes les persones que van passar-s’hi a la recerca d’alguna peça, alhora que es contribuïa al projecte solidari.

 

Fa pocs mesos, el passat octubre, la Fundació Oncolliga Blanes ja va organitzar una altra experiència similar: ‘OncoArts’. En aquest cas es tractava de la primera edició i,  com tot el que acostuma a organitzar aquesta entitat social, es van obtenir molt bons resultats.