Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el pròxim 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer

Sant Feliu de Guíxols celebrarà el pròxim 25 de novembre la Diada Internacional contra les Violències Masclistes. Com és habitual, la data del 25N concentrarà la majoria d’activitats, però alguns dies abans i després es programen altres actes relacionats.

 

La programació d’enguany comença dimarts 22 de novembre, dia en el qual es va fer un taller de defensa personal per a dones.
El divendres dia 25, la data pròpiament vinculada amb la diada internacional, es fa la lectura del Manifest commemoratiu a les 12 h del migdia davant de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guixols, amb la col·laboració del Batxillerat Artístic de l’Institut Sant Elm.

 

A la tarda els actes es traslladen a la plaça Salvador Espriu, lloc on es faran a les 17h tallers i activitats a càrrec del Punt d’Informació Juvenil i Càritas, i a les 18h, la lectura del manifest, encesa d’espelmes i un minut de silenci.

 

La Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit ha fet, també, una selecció de lectures, que s’exposen al centre.

 

El manifest del migdia del 25 es podrà seguir, també, per Ràdio Sant Feliu (107.0 FM).
Per visualitzar els diferents tipus de violències, el Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de Sant Feliu ha posat plafons a la Rambla i a la plaça Salvador Espriu, on s’hi pot veure tot el ventall de tipologies de violència que comprèn la llei. Més enllà de la violència física o psicològica, n’hi ha d’altres com la vicària, segon ordre o econòmica.