Salt atén i assessora 40 negocis de la ciutat pel pas a la fase 1

La majoria de consultes van destinades als dubtes per les mesures de seguretat que s'han d'adoptar

Pla general d'una treballadora de l'Ajuntament de Salt repartint un cartell informatiu sobre mesures de protecció i mascaretes en un establiment de Salt el 31 de març de 2020

L’Ajuntament de Salt ha atès i assessorat les darreres hores una quarantena de negocis de la ciutat que dilluns aixecaran la persiana, gràcies al pas a la fase 1 de la Regió Sanitària de Girona. Es tracta d’establiments que s’han adreçat al consistori pels dubte que tenen principalment en relació a les mesures de seguretat que han d’implementar a partir del dia 18. En aquest sentit, les principals preocupacions han estat de caràcter tècnic com els requisits per posar les terrasses, però també sanitari en relació a les normes d’higiene que cal mantenir. Un altre dels dubtes més habituals ha tingut a veure amb les bonificacions de taxes municipals a les que aquests negocis es poden acollir.

Des del consistori es mostren satisfets de la rebuda que ha tingut el servei i confien que servirà per ajudar a la reactivació econòmica de Salt.