Es reprèn el Ganxotapes de Tardor a Sant Feliu de Guíxols

Més de 20 establiments de restauració de Sant Feliu de Guíxols s'han adherit a la tradicional campanya gastronòmica

La tradicional ruta gastronòmica es va haver d’ajornar quan la Generalitat va anunciar les restriccions sanitàries, que van obligar a tancar bars i restaurants per frenar la propagació de la Covid-19.

Amb els establiments de nou oberts, la iniciativa s’ha reactivat i de seguida s’hi han adherit més d’una vintena d’establiments. En aquests locals, està disponible una promoció d’una ganxotapa més beguda per 2,50 euros. Les persones que hi consumeixin, a més, podran participar en un concurs de puntuació de les tapes degustades.

En una butlleta que entregaran els bars i locals, s’hauran d’omplir un mínim de 10 segells, amb puntuacions de cada tapa i local del 1 al 4. Aquestes valoracions es podran entregar com a màxim fins al 24 de desembre a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols.

Cartell de l’edició d’enguany (Foto de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols)

Hi haurà el premi “La Millor GanxoTapa Tardor 2020” per a la tapa més proporcionalment votada, i els consumidors podran optar al premi “El millor rutero”, i a un sorteig de diferents premis en funció de la quantitat de segelles obtinguts.

La regidora de Turisme i Esdeveniments de la Ciutat, Núria Cucharero, assegura que el GanxoTapa estava tenint molt bona resposta a principis de la seva celebració, començaments d’octubre, abans de les restriccions sanitàries i el tancament dels locals.

Aquesta campanya és un incentiu per a la reactivació de tots aquells negocis que van haver de tancar en el seu moment. També afirma que enguany el nivell és altíssim pel que fa a la qualitat dels plats.