Roses serà seu de la Lliga Nacional i de la Copa Catalunya de Futbol Platja

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest matí ha tingut lloc a Roses una reunió entre la Federació Espanyola de Futbol, l’Ajuntament i el Club Esportiu i de Lleure Platja de Roses, on s’ha acordat que la població acollirà la segona fase de la Primera Divisió Masculina i la primera fase de la Primera Divisió Femenina de la Lliga Nacional de Futbol Platja, que tindran lloc el cap de setmana del 2, 3 i 4 de juny. També s’ha establert que Roses serà la seu de la Copa Catalunya de Futbol Platja d’enguany, que se celebrarà el 10 i 11 de juny.

El millor futbol platja aterrarà així a la platja de Roses, població que compta amb una llarga trajectòria i afició en la pràctica i l’organització de competicions d’aquesta disciplina esportiva. Les competicions de la Lliga Nacional aplegaran al llarg del primer cap de setmana de juny una trentena de de partits entre la lliga femenina i masculina, que seran retransmesos per Teledeporte de RTVE.

Per a la celebració de les diferents competicions, el consistori aportarà la infraestructura i materials necessaris com ara camp de joc i d’entrenament complets, carpes, banquetes,   equips de so i electricitat… per al correcte desenvolupament de les proves i activitats.