Roses presenta aquest dissabte la nova figura 3D d’il·luminació nadalenca

Aquest dissabte, 4 de desembre, tindrà lloc a l’encreuament entre el carrer Pi i Sunyer i la rambla Riera Ginjolers, l’encesa de la bola 3D de grans dimensions que l'Ajuntament de Roses incorpora enguany a l’enllumenat nadalenc de la població

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Enguany, a l’arbre lluminós de 10 metres d’alçada instal·lat les dues edicions passades a la plaça Catalunya, s’incorpora una gran bola de Nadal 3D de 5 metres de diàmetre per 5 d’alçada. L’esfera oferirà un espectacle cromàtic de llums LED de característiques similars al de l’arbre instal·lat a la plaça Catalunya i els vianants podran a més transitar per l’interior de la figura i experimentar la immersió en una gran bola de llum i color.

Dissabte, a les 19 h, s’activarà el polsador que donarà llum a la gran esfera en un acte obert al públic i que comptarà amb l’actuació musical de Rusó Sala. Cal destacar també, que el mateix dissabte la Xaranga Damm-er inicia a Roses la programació d’espectacles de carrer que l’Ajuntament organitza aquest Nadal, i que comptarà amb un total de 33 animacions fins al 4 de gener.

En total, Roses il·lumina aquest Nadal una seixantena d’espais: 29 carrers, 9 rotondes, els accessos a les urbanitzacions del municipi i els edificis de l’església, ajuntament, mercat municipal, teatre, policia local i biblioteca, amb més de 300 figures i milers de metres de fil lluminós, tots ells de baix consum.

L’empresa municipal ROSERSA ha estat l’encarregada durant les darreres setmanes de dur a terme totes les tasques d’instal·lació per tenir a punt la l·luminació, que es posà en funcionament el passat dijous 25 de novembre i estarà en funcionament fins al 7 de gener, en horari de 17.30 a 2 h (amb excepció d’algunes figures que no disposen de programador horari i s’apagaran amb l’enllumenat públic).