Roses presenta 9 rutes per descobrir el seu entorn practicant ciclisme

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Àrea de Turisme de Roses ha treballat en aquest nou producte durant els darrers mesos, amb l’objectiu d’oferir als visitants amants de la pràctica del ciclisme un ampli ventall de recorreguts per conèixer l’entorn de Roses pedalant. Totes les rutes han estat dissenyades per professionals d’aquesta disciplina i validades pels diferents municipis i parcs naturals per on transcorren. Es continua així difonent l’oferta i punts d’interès del municipi, en aquesta ocasió a través del seu potencial en l’àmbit cicloturístic.

Les 9 rutes resultants, que ja es poden consultar a través d’aquest enllaç , són: Test Gravel Roses – Aiguamolls Empordà, Cross Gravel Roses – Cap de Creus, Gravel Roses – Albera, BTT Roses – Vilaüt, BTT Roses – Serra de Rodes, BTT Roses – Cap de Creus, Roses – Cap de Creus (carretera), Roses – Les Salines (carretera) i Roses Transfronterera (carretera).

D’aquesta manera, a través de la web www.visit.roses.cat (apartat Descobreix- Rutes en bicicleta), els usuaris accedeixen a una descripció de cada ruta (disponible en català, castellà, francès, anglès i alemany), al mapa i a la corba de nivell de cada recorregut, així com a l’arxiu GPX per descarregar i introduir al seu dispositiu GPS.

Les 9 rutes, a més, s’incorporaran en les properes setmanes a la web i a l’app Natura Local, on ja hi figuren activitats per visitar Roses, com rutes de senderisme, amb informació detallada sobre els punts d’interès que es troben al llarg de cada itinerari.