fbpx

Roses ofereix tallers d’alfabetització digital a alumnes de 5è i 6è

Avatar photo

La iniciativa sorgeix de les necessitats d’una part de l’alumnat detectada en els mateixos centres escolars, provocades per una manca de coneixement de les eines tecnològiques. Davant aquesta situació, l’Ajuntament ofereix un acompanyament digital als alumnes que presenten dificultats, amb l’objectiu d’eliminar aquesta bretxa digital i garantir que estiguin preparats per treballar en l’entorn digital que hauran de dominar quan comencin l’etapa de secundària obligatòria.

Ús de l’ordinador i sistema operatiu, cerca d’informació a través d’internet, recerca ètica i responsable, verificació de la informació, programes de processament d’informació, ús del correu electrònics, videotrucades, classrom, tecnologia d’emagatzematge o programes per a realitzar presentacions, són algunes de les temàtiques que es tractaran al llarg dels tallers. La finalitat és que els i les alumnes coneguin aquests entorns i les diferents possibilitats que ofereixen els recursos digitals, perquè puguin aplicar-los de manera ràpida i eficaç en l’elaboració de les seves tasques durant l’educació secundària obligatòria. 

Els participants són seleccionats pels equips docents de les diferents escoles. Enguany, els tallers comptaran amb la participació d’un total de 40 alumnes repartits en grups de 10, cadascun dels quals disposarà de 18 sessions gratuïtes que es realitzaran setmanalment des del 9 de gener fins a finals de maig. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La línia 8 de Bus Manresa doblarà el servei en festius de comerços oberts

Notícia següent

Valls estrena una campanya de Nadal i Reis per dinamitzar el comerç local

Notícies relacionades