Roses distingeix la qualitat comercial dels 5 primers establiments

L’Àrea de Promoció Econòmica de Roses ha distingit amb el segell de qualitat comercial "Sempre Roses, comerç tot l’any" els cinc primers comerços de la població

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Flors Mateu, Can Manies, Fruites Esteve, El Racó de les Flors i La Postrería són els cinc comerços que des d’ara llueixen el distintiu i les cadires -dissenyades en diferents colors-, que visibilitzen l’excel·lència de l’establiment. El lliurament l’ha dut a terme el regidor de Promoció Econòmica de Roses, Fèlix Llorens, que ha felicitat personalment els comerços distingits per les seves bones pràctiques i per complir amb els objectius de qualitat de la marca. 

Aquesta iniciativa neix de la voluntat del consistori per impulsar el comerç de la població i promoure la seva excel·lència. El segell de qualitat “Sempre Roses, comerç tot l’any”, avalua aspectes com les bones pràctiques comercials, la selecció del producte, el bon tracte a la clientela i la seva fidelització.

El procediment per certificar els establiments s’inicia amb la visita d’una tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica que informa els i les comerciants com obtenir el distintiu de qualitat. Posteriorment, els establiments interessats són avaluats presencialment i reben un informe amb recomanacions i un guiatge sobre les possibles àrees de millora detectades. A continuació, Promoció Econòmica fa un seguiment dels objectius de millora assolits, per arribar al lliurament final del distintiu i de la cadira “Sempre Roses, comerç tot l’any”. 

Els establiments interessats poden consultar tota la informació del distintiu a la web sempreroses.cat.