Roses a peu torna amb propostes de senderisme i de descoberta de l’entorn amb guies del Cap de Creus

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Dissabte 30 d’octubre Roses inicia una nova edició de Roses a Peu, un programa de senderisme ideat per l’Àrea de Turisme de Roses en col·laboració amb el Parc Natural del Cap de Creus que va assolí un gran èxit de participació en les dues primeres edicions realitzades. Conèixer l’entorn natural del municipi practicant esport i amb l’acompanyament de guies especialitzats, és l’objectiu de les 6 rutes proposades.

Aquesta serà la tercera edició de Roses a Peu, una activitat que es va veure interrompuda en la seva segona edició (2019-2020) a causa de la pandèmia i que ara, després que el passat any tampoc es pogués realitzar, reprèn la seva programació.

En total es realitzaran 6 rutes que tindran lloc un dissabte al mes, des de l’octubre fins al març.

La durada de les caminades oscil·larà entre les 3 i les 5 hores, tindran diferents nivells de dificultat i totes comptaran amb l’acompanyament d’un guia oficial del Parc Natural del Cap de Creus, que oferirà les informacions i característiques dels diferents indrets visitats mentre es recorren camins i senders.

Entre les rutes programades es troben visites al Pic de l’Àliga, Pla de les Gates, Cap Norfeu, camí de ronda o camí de les aigües. Les inscripcions tenen un preu de 2€ per persona i es poden fer entre 7 i 10 dies abans de cada sortida. La ruta del proper dissabte es dedicarà a l’opus spicatum del Castell de Bufalaranya i tindrà una durada aproximada de 3 hores, al llarg de les quals es recorreran 11 km amb un nivell de dificultat mitja-baixa. Les inscripcions ja estan obertes a través de la web a http://eajuntament.roses.cat:8018/