Roben en un estanc i s’escapen atropellant un Mosso, a Girona

Poca estona més tard es va localitzar el cotxe accidentat un municipi del costat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos d’Esquadra han detingut a tres persones que aquest dijous han robat en un estanc a Llançà (Girona). La Policia catalana ha hagut de perseguir els lladres, que s’havien fugit i han intentat atropellar a un Agent dels Mossos d’Esquadra, de la Unitat de Seguretat Ciutada (USC).

Els Mossos han realitzat un control en la carretera N-260 a l’altura de la Garriguella per a tractar d’interceptar als lladres, però aquests han realitzat una maniobra i han accelerat contra un Agent que va evitar ser atropellat gràcies al fet que va saltar per sobre del capó i el vehicle va aconseguir escapar.

Poca estona més tard es va localitzar el cotxe accidentat a Vilajuïga, un municipi al costat de la mateixa nacional. A l’interior del cotxe no hi havia ningú, però els agents van dur a terme una batuda pels voltants i van poder localitzar amagades en uns matolls, a dos joves, de 19 anys, de nacionalitat espanyola, que eren la copilot i la passatgera de darrere del vehicle que s’havia escapat dels Mossos.

Hores més tard, els Mossos d’Esquadra van detenir, en la zona de Roses, a un home de 24 anys de nacionalitat gambiana, que era el conductor del cotxe que ha intentat atropellar a un Agent.

La Policia catalana manté oberta una recerca per a aclarir els fets i també relacionar als lladres amb altres assalts contra estancs d’aquesta zona del nord del país.