Roben en dos supermercats de la Bisbal d’Empordà

Després d'escorcollar-los han trobat que portaven una motxilla amb un doble folre d'alumini on hi tenien 5 formatges i 37 sobres de pernil ibèric llescat

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 46 i 59 anys per robar productes en dos supermercats de la Bisbal d’Empordà. Els dos homes s’han vist sorpresos pels Mossos mentre anaven per un carrer lateral al supermercat i han intentat ocultar la seva identitat al pas de la patrulla pel carrer.

En detectar aquesta evasiva, els agents han decidit aparcar el cotxe a l’aparcament de l’establiment i han aturat el cotxe on anaven a pujar els dos homes. Després d’escorcollar-los han trobat que portaven una motxilla amb un doble folre d’alumini on hi tenien 5 formatges i 37 sobres de pernil ibèric llescat. En el vehicle, hi havia més productes amagats en bosses com ara llaunes d’escopinyes, cloïsses, salmó fumat i més formatge.

El menjar, valorat en 700 euros, es va retornar als establiments d’on s’havia robat. Els dos homes havien agafat els productes d’un establiment de la Bisbal d’Empordà i d’un altre a Castelló d’Empúries (Alt Empordà). Els detinguts, un d’ells amb antecedents, han passat a disposició judicial aquest dimecres i han quedat en llibertat amb càrrecs.