Rescaten un nadó de pocs mesos dins d’un cotxe robat a Girona

S’ha localitzat un cotxe robat dins del qual estava el bebè del propietari, pocs minuts després del robatori a Girona i quan el presumpte lladre ja conduïa en direcció a Barcelona.

“Se sospita que el conductor no s’hauria adonat que estava el bebè de pocs mesos en el seient de darrere” quan ha robat el turisme, informa la Policia Local en un comunicat, que afegeix que el nen té pocs mesos i està il·lès.

El pare havia aparcat passades les 15 hores en el barri de la Plantera de Blanes i havia baixat un moment per a recollir a la seva dona en uns minuts, amb el bebè encara en el cotxe, però en tornar ja no estava el vehicle.

Les cambres detectores de matrícules de què disposa la Policia Local han indicat la direcció del cotxe, que circulava per la N-II a l’altura del quilòmetre 673.

Les policies de Malgrat i Santa Susanna li han interceptat, han rescatat al bebè il·lès i han detingut al conductor, un veí de Blanes de 30 anys amb nombrosos antecedents per delictes similars i amb “evidents símptomes” de conduir sota els efectes d’alcohol i/o drogues.